Известие

Collapse
No announcement yet.

Плавно гасене на плафоните?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Най-удачният вариант е да се смени комфорт-модула, така или иначе няма вариант, при който да не се преправя инсталация.
    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Да, това е най-добрият вариант. Макар и в Е-learn да няма схема на осветлението след началото на 2002 - ра, съдейки по описанието на изводите, двата модула би трябвало да са съвместими.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Съвместими са бях гледал някаде как става интервенцията имаше и снимков материал
        алфа ромео 156 тс

Comment

Демек, ако се си намеря такъв модул след 2002 година от същата алфа и просто откачам стария модул и закачам новия и си пасва без да преправям нищо? И къде се намира този модул? Искаше ми се да има по лесен вариант, но в момента и без това съм разпилял по интериора, ако е там някъде сега е момента....

Comment

От това по-лесен вариант - здраве му кажи. Всичко друго е свързано с преработки по ел. инсталацията.
            Модулът се намира зад жабката.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              От това по-лесен вариант - здраве му кажи. Всичко друго е свързано с преработки по ел. инсталацията.
              Модулът се намира зад жабката.
              Да, така си е. Въпроса е лесно да се сменя...Дано успея да го намеря зад тази жабка, че то там ми се виждат много неща

Comment

Working...
              X